star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 118 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

108 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 118 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 118m²


Ár:

108 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Költözzön megújuló energiával fenntartható új CSALÁDI HÁZBA a közkedvelt Levendulalakópark szomszédságában.

CSOK PLUSZ HITEL (3%-os hitel)!!!
-5%-os ÁFA visszaigénylés
-ILLETÉKMENTESSÉG!!
-HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS!!
Nem szeretne bajlódni az építkezéssel?
Esetleg kertre is vágyik, ahol a gyermekei szaladgálhatnak?
Mindez saját ízlés szerint, családias, nyugodt környéken keresi?
Mi minden kérdésére most megoldást nyújtunk:
Ha Ön is még időben jelentkezik, akkor most Önné lehet Tata teljesen új parcellázású részén épülő földszintes 118 nm-es 4 SZOBA +NAPPALI + 3 FÜRDŐSZOBÁS családi ház 620nm-es KERTTEL!!!!
Az új projekt szomszédjában a most átadott 4 sorházi ingatlan mellett, itt az új kialakuló lakóparkban 2 db lakás és egy a hirdetésben szereplő önálló ház kerül kialakításra.(Az ingatlanok egy telken ráépítési engedéllyel egy 3 lakásos társasház részeként épülnek meg. (Mindenkinek kizárólagos ,saját kerthasználattal)
A projekt kitalálásánál a legfontosabb szempont volt a legkorszerűbb építési technológia és korszerű anyagok felhasználásán túl, kényelmes, tágas helységek kerüljenek kialakításra. Mindezt egy könnyen fenntartható, saját ízlésre formálható, mai kor elvárásainak megfelelő házikóban.
Az ingatlan elosztása kivételesen jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával (hőszivattyús fűtő rendszer), minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelő energiafelhasználás fog jellemezni.
A ház fűtését szabályozható levegő hőszivattyú és a hozzá tartozó beltéri egység, valamint a meleg víz tárolására alkalmas puffer tartály fogja, biztosítani.
Az ingatlant olyan egyedi praktikus megoldással tervezték,(4 hálószoba + 3 fürdőszoba) mely biztosan az Ön kényelmét fogja szolgálni, de ha ezentúl is van még ötlete, kívánsága, most még azt is megteheti, mint azt is ,hogy a saját elképzelése szerint választhatja ki a szanitereket és burkolatokat.
A hirdetésben szereplő ingatlan 118,26 nm.
Nappali + 4 hálószoba + 620 nm saját kertkapcsolat
2 db autóbeálló vásárolható hozzá.1.200.000Ft,-/beálló
Vételár:108.000.000Ft (mely 5% ÁFÁ-t tartalmaz)
Műszaki átadás:2025.05.30

-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
-CSOKPLUSZ HITEL ügyintézés!
egy helyen az Ön kényelme érdekében…
Ha Ön se szeretne lemaradni erről a kitűnő ajánlatról, akkor hívjon már most a részletekért!
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622805


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622805


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 108 millió Ft, négyzetméter ára 915 254 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622805. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.