star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaörs

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

27,8 millió Ft

Eladó ház Tiszaörs

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Tiszaörs

  • 110m²


Ár:

27 800 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

A beltér:

Tiszaörsön, a központhoz közel, kiváló állapotú családi ház eladó - ALKUKÉPES.

A ház 1989-ben épült, a pince beton, a ház főfalai jó hőszigetelésű gázszilikátból, válaszfalai pedig téglából készültek. Minden szint betonfödémes, így a tetőtér beépíthető, lépcsőháza már most is adott. A tető cseréppel fedett. A lakóterület 110 nm, a pince 60 nm.

A ház központja a nappali, ahová a beépített szélfogón át jutunk. Az utca felé a két nagy , laminált parkettás szoba nyílik, szemben a fürdőszoba, a wc és a pince le- ill. padlás feljáró, a kert felé balra pedig a konyha és a hozzá boltívvel csatlakozó étkező. A korábbi terasz beépítése által egy –a konyhából és a kert felől is bejárható- praktikus, teljesen felszerelt és gépesített nyári konyha került 2019-ben. Mellé egy új melléképület és egy garázs került, és kulturáltan ki lett alakítva egy állattartásra alkalmas nagyobb ól.

Az épület nyílászárói korszerű, hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fürdőszoba szaniterei és csaptelepei 2019-ben, a kombi gáz cirkókazán pedig tavaly lett cserélve. A pincében a működőképes vegyes tüzelésű kazán is meg lett tartva.
A pince beton aljzatú, száraz, belmagassága 2,20 méter.

A fúrt kútról locsolható kert szépen karbantartott, hátsó részében termő gyümölcsfákkal, rendezett szőlősorral tarkított. A házhoz közel kellemes sütögető áll.

Az utca aszfaltos, a háztól pár perc sétával elérhető a busz, mellyel Tiszafüredre 15-20 perc alatt jutunk el. Továbbá Szolnok, Eger és Szeged felé közlekedő járatok érhetők el.

Számtalan, akár egész évben üzemelő gyógyfürdő található: helyben 2 km-re 47°C fokos termálvízű, és a közelben Berekfürdő, Tiszafüred, Abádszalók, így a ház akár jó befektetés is, ráadásul, akár teljes bútorzattal és gépezettel vásárolható meg. Tehermentes, 1/1 tulajdonban van, jogilag rendezett.


Elhelyezkedés

Tiszaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6363642


+36 30

Ingatlannet kód: NET6363642

Az általad megtekintett eladó tiszaörsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 27,8 millió Ft, négyzetméter ára 252 727 Ft, ami a tiszaörsi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6363642. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.