star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaörs

  • 79 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 739 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Tiszaörs

  • 79 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 739 m² telek

  • Eladó ház Tiszaörs

  • 79m²


Ár:

8 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaörsön egy otthonos parasztházat. A ház alapterülete 79,5 m2, mely egy 739 m2-es telken terül el. A ház vályogból készült, cserépfedéssel. A gondos tulajdonosok szemet gyönyörködtetően rendbe hozták, az ablakok és az ajtó is hőszigeteltre lett cserélve, az ablakokon redőny is van már. A szobában hajópadló burkolat van, míg a többi helységben járólap. A ház melegéről jelenleg konvektoros fűtés gondoskodik, a szobában a tavalyi év közepén beépítésre került egy cserépkályha. Van még egy különálló melléképület, mely garázsként funkcionált, de az felújítást igényel.
Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes.
A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás, 5 perces sétával minden szolgáltatás elérhető a település központjában, buszmegálló, posta, üzletek, patika, háziorvosi rendelő. fogorvos.
A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.
Tisztelettel:
Tóth Krisztián
06-30/618-9927
Krisztian.Toth@otpip.hu


Elhelyezkedés

Tiszaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621267


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621267

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaörsi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 739 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 107 595 Ft, ami a tiszaörsi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Krisztián referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.