star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaörs

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 984 m²

    telek

Vételár:

14,5 millió Ft

Eladó ház Tiszaörs

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 984 m² telek

  • Eladó ház Tiszaörs

  • 82m²


Ár:

14 500 000 Ft

Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaörsön, egy 1971-ben beton alapra épült, tégla falazatú családi ház, saralt födémmel és cserépfedéssel, mely egy 1984 négyzetméteres telken terül el. A ház hasznos alapterülete 82 négyzetméter. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik radiátorokon keresztül, a meleg vízről pedig egy gáz üzemű bojler.
A hatalmas porta számos lehetőséget rejt magában, akár meg is osztható, de alkalmas konyhakert kialakítására is.
Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes.
A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás, 5 perces sétával minden szolgáltatás elérhető a település központjában, buszmegálló, posta, üzletek, patika, háziorvosi rendelő. fogorvos.
A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Tiszaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648639


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648639

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaörsi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 984 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 14,5 millió Ft, négyzetméter ára 176 829 Ft, ami a tiszaörsi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Krisztián referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.