star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökbálint

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 105 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Törökbálint

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 105 m² telek

  • Eladó ház Törökbálint

  • 92m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Megvételre kínálok Törökbálint zöldövezeti részén a Tükörhegy szomszédságában egy örökpanorámával rendelkező, 2+1 fél szobás családi házat, 25 nm-es fedett terasszal.

Az ingatlan kertvárosi részen található 1105 nm-es telken, nyugodt fás környéken, átmenő forgalomtól mentes helyen. Az ingatlanhoz az utcáról elektromos kapun keresztül egy feljáró vezet ami kb. 50 m hosszú, autóval és gyalogosan is egyaránt megközelíthető.
Az udvarról csodálatos panoráma nyílik a budaörsi hegyekre.

A ház 1985 környékén épült, 2 bejárattal is rendelkezik, az egyik a fedett teraszról nyílik. 2008-ban egy nagyobb felújításon esett át a ház, amelynek keretében 7 cm-es szigeteléssel látták el a homlokzatot, a villanyhálózatot modernizálták és nyílászárókat is cserélték az ingatlanban.

A házban a természetes alapanyagok dominálnak, az összes ajtó és ablak tömörfából készült.
A kertben egy 25 nm-es fedett tarasz fogad minket, ahol egy hangulatos épített kemence található, amely ideális helyszín kerti partikhoz és egyéb összejövetelekre.

A tetőtér beépítésével a későbbiekben + 50 nm nagysággal tudjuk növelni a lakóterületet.

A ingatlan pince szintjén találunk egy vegyes tüzelésű kazánt, ami a fűtést ellátja, valamint a lakó szinten még egy klíma is található.

A telken található még egy alpesi tetős melléképület, amely ideális tárolásra.

Az ingatlan ideális kis családoknak, pároknak vagy egyedülállóknak, és mindenkinek aki szereti a természet közeli életet.



Elhelyezkedés

Törökbálint


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552706


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552706

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó törökbálinti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 105 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 759 783 Ft, ami a törökbálinti átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádi Csaba referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökbálint ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.