star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 141 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 141 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 55m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladó 55 M2-Es, Belső Udvaros Lakás Vác Belvárosában!

Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű 2 szobás, 55 m2-es, belső udvaros sorházi lakást Vác belvárosában!

Az ingatlan egy 4 lakásos belső udvaros ház részét képezi, mely kerítéssel leválasztott kiülős kertrésszel/udvarral, valamint saját tároló helységgel is rendelkezik. A fekvése miatt világos a lakás, amit az ablakban és az udvaron elültetett virágok is meghálálnak!

A téglaépítésű lakás egy évvel ezelőtt 3 rétegű műanyag ablakokat és új bejárati ajtót kapott, valamint a meleg vízért és fűtésért felelős gáz-kazán is cserélve lett egy korszerű Ariston márkájú kazánra.

A lakásban található egy előszoba, melyből a konyha, a fürdőszoba és az étkező nyílik, ahonnan pedig a hálószobába és a hatalmas nappaliba juthatunk. A hálószoba és a fürdőszoba között egy lichthoff található, ami lehetővé teszi a fürdőszoba és a lakás többi részének szellőztetését.

Az ingatlan fölött padlástér található, mely jelenleg tárolóként funkcionál, de az udvaron is van egy kizárólag ehhez a lakáshoz tartozó tárolóhelység is.

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Várjuk hívását!

A környékről:

Belvárosi környék, lakóházakkal, csendes kis utcában.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vác, Szent Miklós tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648133


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648133

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci (Szent Miklós tér) sorház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 141 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). A sorház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 725 455 Ft, ami a váci átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.