star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértesszőlős

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 600 m²

    telek

Vételár:

20,99 millió Ft

Eladó ház Vértesszőlős

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 600 m² telek

  • Eladó ház Vértesszőlős

  • 50m²


Ár:

20 990 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ha állandó lakhatásra alkalmas, természetközeli otthont keresel, ne keress tovább! Vértesszőlösön, a Szamos dűlőben, volt Baromállás dűlő területén található ez a kedves téglából épült ház, amely mindent magában foglal, amire csak szükséged lehet.

Az ingatlan két HRSZ-on fekszik, összesen 2562 nm-en, és mindkét oldalról megközelíthető. Csodálatos panorámás kilátás tárul eléd, amely nyugalmat és harmóniát kölcsönöz otthonodnak.

Az alsó szinten található egy kényelmes konyha, egy tágas szoba, fürdőszoba és WC, összesen 50 nm-en. A tetőtérben egy további 22 nm-es szoba található. Az ingatlan külső szigetelése 10 cm vastag, így az energiahatékonyság garantált.

Az otthon melegéről és kényelméről sem kell lemondanod! A fűtésről két kandalló gondoskodik, amelyek kellemes melegséggel töltik meg a helyiségeket. Ezenkívül az infra panel fűtés ( termosztátra kötve ) is rendelkezésedre áll, amely modern és energiatakarékos megoldás.
Az ingatlan modern kényelmet is kínál, hiszen Telekomos optikával van felszerelve.

Az ingatlanhoz vezetékes víz és villany is rendelkezésre áll, és még a gázcsonk is az utcában található, így az összes kényelmi szolgáltatás elérhető. A kert pedig tele van gyümölcsfákkal, köztük almával, körtevel, barackkal, megggyel, cseresznyével, dióval és szelidgesztenyével, így mindig friss, saját termesztésű gyümölcsökkel gazdagodhatsz.

Az ingatlanhoz tartozik egy mobil garázs is, ami részét képezi a vételárnak. Ez ideális hely az autó vagy kerti felszerelések tárolásához.

Az ingatlan művelési ág alól kivonva, így azonnal költözhető és élvezheted a vidéki élet nyugalmát és szépségét. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és lépj kapcsolatba velem még ma, hogy személyesen is megtekinthesd ezt az otthont!

i.á.: 20990000 Ft
Érd.: Forisek Tímea
tel.:+36202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: HZ016089-IN


Elhelyezkedés

Vértesszőlős, Baromállási dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566394


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566394

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vértesszőlősi (Baromállási dűlő) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 600 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 20,99 millió Ft, négyzetméter ára 419 800 Ft, ami a vértesszőlősi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Töreki Tímea referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566394. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértesszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.