star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértesszőlős

  • 210 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Vértesszőlős

  • 210 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Vértesszőlős

  • 210m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
3
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Egyéb extrák
Medence, Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Költözés miatt eladóvá vált eddigi otthonunk Vértesszőlősön, a Gerecse lábánál (a Samu múzeum alatt) amit az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlesztettünk, a mai kor elvárásainak megfelelően alakítottunk. 

A családi ház nettó 80 m2 alapterületen szuterénnel, lakószinttel, valamint beépített tetőtérrel rendelkezik, összesen 210 m2-en.

4 szoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba WC-vel, 1 külön WC 

Telekterület: 700 nm

 

A 3 szintes ház - szuterén: garázs, műhely, mosókonyha, WC; - földszint: előszoba, amerikaikonyhás nappali, kamra, dolgozószoba, fürdőszoba; - emelet: 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba)1980-90 között épült, és jelenlegi tulajdonosként 1995-től került hozzánk. 2 kedves és megbízható telekszomszéddal rendelkezik, a felső telekhatáron egy szerviz út halad csak át.

2014-ben az „életterünk” teljes felújítását végeztük el, azaz a nappalit, konyhát és a teraszt, valamint a szülői hálót újítottuk fel. A nappaliban bioethanollal működő hangulatos kandalló került beépítésre. Az új konyhát gránit munkalappal, márvány hátlappal, új konyhagépekkel szereltük fel.

A házban található 4 klímaberendezésnek köszönhetően az egész ház klimatizált.

A vevő igényeinek megfelelően a ház a jelenlegi bútorzattal, előre egyeztetett ár ellenében is megvásárolható.

A ház az utca felé előkerttel rendelkezik. A ház terasza, amely az amerikai nappaliból hátrafelé nyílik, egy belső, magas tuják és provence-i stílusban épített kerítéssel övezve, külső stílusos konyhával (2019-ben épült) rendelkező gyönyörű, intim, teraszosan megépített belső kertre néz, amelyben 8x4 m medence található hőszivattyús fűtéssel. A kertben az automata öntözőrendszer gondozza a pázsitot. A ház fúrt kúttal is rendelkezik.

A házban modern Buderus fűtési rendszer tetőre szerelt vákuumcsöves napkollektor rásegítésével gondoskodik a fűtésről és a melegvízről. Ennek, valamint a jó hőszigetelésnek és nyílászáróknak köszönhetően az éves gázfelhasználás 1400- 1500 m3/év.  Fűtés módja: padlófűtés. A központi vízlágyítóberendezés az egész házban biztosítja a vízlágyítást. 

Vértesszőlős kiváló közbiztonságú község, Tatabánya és Tata között. Óvoda, iskola, gyógyszertár, kisboltok pár perc séta távolságban elérhetőek. Étterem is található a községben. Az M1 autópálya 3 km. Budapest 30 perc alatt elérhető.

Házunkat ajánljuk 2-3 gyermekes családnak is, és azoknak, akik egy kellemes hangulatú otthonra vágynak a természet közelségében.

 


Elhelyezkedés

2837, Vértesszőlős, Vértes László utca 4


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6631635


Ingatlannet kód: 6631635

Az általad megtekintett eladó vértesszőlősi (Vértes László utca 4) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a vértesszőlősi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Balázs Torda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértesszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.