star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém, Cholnokyváros

  • 130 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

98,5 millió Ft

Eladó ház Veszprém, Cholnokyváros

  • 130 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Veszprém, Cholnokyváros

  • 130m²


Ár:

98 500 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Veszprém Cholnoky városrészen eladásra kínálunk egy tégla, 3 szintes, 130m2-es sorházat, csendes és nyugodt környezetben!

A környék biztonságos, az ingatlan zsákutcában helyezkedik el, így nincs nagy zaj, illetve nincsen átmenő forgalom. A szomszédok nagyon kedvesek és barátságosak, figyelnek egymásra.

A csendes környék ellenére nagyon jó a ház elhelyezkedése, mert 5-10 percre található gyalogosan nagyobb bevásárlóközpont, posta, óvoda, iskola, gyógyszertár és helyijáratos buszmegálló is.

Az ingatlan tágas és nagyon jó adottságokkal rendelkezik, kényelmes otthon lehet, nagyobb családok részére és azoknak, akik még családalapítás előtt állnak!

Az alsó szinte találhatóak a mindennapi élet terei, nappali, konyha, étkező, előszoba és egy wc.
A középső szinten és a tetőtérben pedig az 5 szoba, 2 fürdőszoba és a tároló helységek.

A tágas és fényes nappali, igazán kellemes helyszíne lehet a közös családi együttléteknek. A kettő nagyobb szoba és a három kisebb pedig lehetővé teszi, hogy mindenkinek saját kuckója és élettere legyen. Azonban a szobák jó elhelyezkedése miatt, akár bármelyik kialakítható dolgozó szobának vagy gardróbnak is.

A házhoz tartozik egy kisebb kert, amely alkalmas a gyerekek játszóterének, ahova biztonsággal kimehetnek játszani, vagy alkalmas kerti sütögetések helyszínének is, ahol a családot, barátokat akarjuk megvendégelni.

A lakótér alatt helyezkedik el egy hatalmas garázs, amelyben akár kettő gépkocsival is be lehet állni, vagy van hely bőven például a biciklik, rollerek, babakocsi tárolására. A garázsból belülről is megközelíthető a lakótér, így rossz idő esetén könnyebben bepakolhatjuk a nagy bevásárlást.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen mielőbb!


Elhelyezkedés

Veszprém, Cholnokyváros, Kankalin utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580401


Hoffman-Schönfelder Nikolett

Hoffman-Schönfelder Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580401

Hoffman-Schönfelder Nikolett

Hoffman-Schönfelder Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Veszprém, cholnokyvárosi (Kankalin utca) sorház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A sorházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 98,5 millió Ft, négyzetméter ára 757 692 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Hoffman-Schönfelder Nikolett referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580401. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Cholnokyváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.