star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém

  • 130 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Veszprém

  • 130 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Veszprém

  • 130m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6 (1 + 5)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Felújítandó, szélső sorházi lakás eladó Veszprémben, nagy kerttel, garázzsal.

Veszprém egyik legkedveltebb városrészén, a Cholnokyvárosban vált eladóvá ez a teljeskörű felújítást igénylő sorházi lakás. Az ingatlan elrendezése és mérete kifejezetten ideális nagyobb családok számára vagy akár 2 generáció összeköltözésére is alkalmas. A hátsó terasz és kert teljesen priváttá alakítható, nincs közel a hátsó szomszéd.

MÉRETEK

- aknás garázs: 16,5 m2
- földszint: 43 m2 + 20,3 m2 teraszok
- emelet: 48,4 m2 + 5,5 m2 loggia
- tetőtér: 38 m2

ELRENDEZÉS

- földszint: előtér, wc, kamra, nappali + étkező + konyha egyben, előterasz, hátsó terasz
- emelet: előtér, wc, fürdő, 3 félszoba, loggia
- tetőtér: előtér, fürdő és wc egyben, 2 félszoba (könnyen egybenyitható), 2 egyéb, 8 m2 alatti helyiség, padlásfeljáró + padlástér

MŰSZAKI ADATOK:

- villany: 3 fázis, éjszakai áram, 380V
- fűtés: nyílt égésterű gázkazán
- melegvíz: gázbojler
- tető: pala
- külső nyílászárók: eredeti fa ablakok
- homlokzati hőszigetelés nincs, viszont a szarufák között gyapot hőszigetelés van

LOKÁCIÓ, PARKOLÁS

A közelben minden szükséges szolgáltatás elérhető szó szerint pár perc sétára: bölcsőde, óvoda, általános iskola, háziorvos, játszóterek, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek.
Bölcsőde, iskola, óvoda - 4 perc, SPAR – 6 perc, LIDL – 8 perc, STOP SHOP – 8 perc, buszmegálló, pizzéria – 1 perc, játszóterek – 4 perc
Az ingatlannal szemközti oldalon ingyenes parkolót találunk, ezért több autó vagy vendégek érkezése esetén is problémamentes a parkolás.


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647834


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647834


Az általad megtekintett eladó veszprémi sorház 6 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 5 félszoba). A sorházról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A sorház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 460 769 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Páhoki Tamás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647834. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.