star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 470 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Veszprém

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 470 m² telek

  • Eladó ház Veszprém

  • 160m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A veszprémi CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2214-es számú veszprémi sorházat.-Az ingatlan elhelyezkedése vállalkozásra is kiválóan alkalmas.Több lakás kialakítható.Tetőtér beépíthető,az udvarban minimum 5 gk. elfér.-Veszprémben a legmagasabb ingatlanárak kimutatottan ebben az utcában vannak.Veszprém közkedvelt iskolája, a Rózsa úti általános iskola 60 m.-re található.Ez mellett még 2 másik általános iskola is van gyalog 5-7 percre.-Az Interspar bevásárló központ 6 percre,akárcsak a városközpont.Pizzériák,éttermek,cukrászdák,szolgáltatások,ügyvédi irodák,kórház,orvosi rendelők,patikák,posta, stb., gyalogosan 5 perc alatt elérhetők.-Együtt de mégis külön?A ház méretei és elrendezése alapján alkalmas akár 3 különálló lakás kialakításáraAlkalmas vállalkozáshoz is,,pl.:ügyvédi iroda,más jellegű irodák,fodrászat,kozmetika,gumis műhely, stb. kialakítására,felül pedig lakások használatára.Alkalmas lenne cégek alkalmazottainak elszállásolására.Veszprémben és környékén rengeteg multinacionális vállalat működik.Ezen cégek rengeteg dolgozót szállásolnak el Veszprémben és környékén,folyamatos üzleti lehetőséget biztosítva a szálláskiadóknak.-Az épület 1975.-ben épült.Ez idő alatt számottevő felújítás nem történt.A ház lakható,használható állapotban van,de nyilván nem felel meg a mai kor kívánalmainak.Sem gépészetileg,sem belső stílusa.Viszont méreteiből és elhelyezkedésének adottságából,befektetésre kiválóan alkalmas.Amennyiben a 2214-es számú veszprémi sorház, vagy bármely más ajánlatunkban szereplő telek, családi ház, vagy új építésű lakás, felkeltette érdeklődést, készséggel állok rendelkezésre a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes és bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére!Béndek Péteringatlan képviselő0620 420-8120           " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6615524


+36 20

Ingatlannet kód: NET6615524


Az általad megtekintett eladó veszprémi sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 470 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A sorház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 468 125 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Béndek Péter referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.