star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 270 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 420 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 270 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 420 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 270m²


Ár:

189 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
4
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK ÁLTAL MEGTEKINTHETŐ!

Őrmezőn csendes zsákutcában eladó egy ikerház fél. 1996-ban épült, azóta folyamatosan karbantartott ház, jó állapotú, borovifenyő külső nyílászárókkal. A földszinten inverteres hűtő/fűtő klímával, padlófűtéssel, kandallóval az emeleteken radiátorokkal lehet fűteni melyhez 3 éves cirkó kazán adja a meleget A melegvíz ellátásról külön átfolyós gázbojler áll rendelkezésre. A telek 420 nm. Gondozott kertben szalonna sütő hely lett kialakítva egy szaletlivel. Több autó számára van beállási lehetőség a ház melletti udvari részen, ahova az utcáról elektromos kapun keresztül lehet bejutni.

Az ingatlan 4 szintes. A pinceszinten található a garázs, ahova 2 autóval kényelmesen be lehet állni, ezenkívül, tárolók, mosókonyha, fürdőszoba található. 380 volt is rendelkezésre áll.Innen a földszintre is fel lehet jutni, ahol hatalmas nappali, étkező, konyha, mosdó wc-vel és a terasz található a kertbe kijárással. Az emeleten 4 szoba , egy fürdőszoba sarokkáddal és épített zuhanyozóval lett kialakítva. A wc külön helyiségben található A következő szint a tetőtér, ami egy nagy 26 nm -es helyiség, fürdőszobával, amelyből egy tároló helyiség is le van választva. A felette lévő padlástér tárolásra alkalmas.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Táncos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6510163


+36 70

Ingatlannet kód: NET6510163


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Táncos utca) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 420 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Undici Quartiere Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510163. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.