star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 348 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 348 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKKAL MEGTEKITHETŐ!

Tekintse meg 3D websétánkat.

Eladó Sasad felső részén egy három szintes ikerház fél, kiváló közlekedésnél. Az ingatlan jelenleg kétgenerációs, egy 4 szoba étkező konyhás, kertkapcsolatos, erkélyes, valamint egy 2 szoba konyhás erkélyes, utcára néző lakásból áll.

Nagyszerű elosztásának köszönhetően, igény szerint akár több szoba is kialakítható.

Az ingatlanhoz két jól használható garázs, valamint két pince is tartozik.

A környéken iskola, óvoda, üzletek, valamint orvosi rendelő és gyógyszertár is található. Tömegközlekedéssel a 8-as és az 53-as jelzésű buszokkal, illetve az 59-es villamossal érhető el. Ingyenes parkolás az utcán a ház előtt lehetséges.

További kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából, keressen minket bizalommal.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, kérje ingyenes konzultációnkat.

Vevőink részére a közvetítés díjmentes!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538379


+36 70

Ingatlannet kód: NET6538379


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Sasad) ikerház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 216 m², míg a hozzá tartozó teleké 348 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 689 815 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Undici Quartiere Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.