star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 668 m²

    telek

Vételár:

264 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 668 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330m²


Ár:

264 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XVI. kerület Kisszentmihály városrészben eladó egy különleges formájú ház nappali + 4 szobával, beltéri wellness résszel, kültéri medencével.A ház 1998-ban épült téglából, homlokzatán szigeteléssel, thermo-üveges, redőnyös, műanyag nyílászárókkal, beton cserép fedéssel. A szomszéd épülettől légrés választja el, biztosítva így az áthallás mentes életteret. Fűtését és meleg víz ellátását kombi cirkó biztosítja. A hideg burkolatok alatt padlófűtés, a hálószobákban radiátorok adják a meleget. Ezen kívül inverteres klímák is rendelkezésre állnak, melyekkel csökkenthető az épület gázfogyasztása.A családi ház 3 szintes: - A félszuterénben található a wellness részleg, 6 személyes jakuzzi-val, üvegfalú szaunával, zuhanyzóval. Ezen a szinten van továbbá a két gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázs is.- A földszinten a hatalmas (71 nm-es), teraszkapcsolatos nappali/étkező/konyha található, valamint az egyik hálószoba is. Ezt a szintet 2021-ben felújították; mindenütt burkolatokat és belső ajtókat cseréltek, a fürdőbe új szaniterek kerültek, a teljes konyhabútort a gépekkel lecserélték. E szint különlegessége az áttört mennyezet, mely így az emeleti galériával egy légteret biztosít.- Az emeleten találhatók a hálószobák, melyek mindegyike a galériáról nyílik. Minden háló szép világos, 2-2 ablakkal rendelkezik. A galériáról közelíthető meg az erkély is, melyről csodás kilátás nyílik a környék villaházaira.Az épületet gyönyörűen ápolt kert veszi körül, melyben egy 5 x 7 m-es medence is található. A kertet automata öntözőrendszer locsolja, melyhez külön vízóra is tartozik. A medence automatikus tisztítású, fűtését egy újonnan beszerelt levegős hőszivattyú biztosítja. A medence mellett egy szaletliben található egy épített kerti kemence, grillező hely, villannyal, hűtővel, hideg-meleg vízzel ellátva, a nyári kerti party-k minden kellékével.A házban riasztó és kamera rendszer is működik.

Irányár: 264000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ032540


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659235


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659235


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 330 m², míg a hozzá tartozó teleké 668 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 264 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659235. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.