star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Csepel-Kertváros

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 227 m²

    telek

Vételár:

48,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Csepel-Kertváros

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 227 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Csepel-Kertváros

  • 86m²


Ár:

48 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csepel központjától, piactól, orvosi rendelőtől, HÉV-től séta távolságra, Bajcsy-Zsilinszky utcában eladó egy 1/1 tulajdonú családi ház. Ritkaság, hogy 227 m2-es telek önálló, nem ikerház és nem osztatlan tulajdon. A házat első és oldalsó telekhatárra építették, így egy egészen kellemes méretű pihenőkert maradt. Kocsibeállásra is alkalmas.
A ház 86 m3-es, 3 szoba, nagy konyha-étkező, tágas fürdőszoba-wc, kamra és egy beépített veranda, valamint egy fedett terasz. Részben alápincézett. A tetőtere a kamrából közelíthető meg, könnyűszerkezetes beépítésre alkalmas, masszív fafödémes. Az egész házra jellemző, hogy a falazat jó állapotú, száraz, külső 6 cm-es dryvit hőszigeteléssel ellátott.
Fűtése jelenleg elektromos panellal megoldott, villanyvezetékek egy része már ki lett cserélve, éjszakai áram van a házban.
Ráfordítást igényel a ház, de egy kis fantáziával nagyon jó helyen lévő, kellemes otthont lehet kialakítani belőle. Ideális akár idősebbek, akár családok számára is.
Az elhelyezkedése nem is lehetne jobb, családi házas övezet, nem főútvonali, de a buszokhoz, HÉV-hez 5 perc sétával ki lehet érni. HÉV-vel 15 percre van a Boráros tér, buszokkal a Soroksári útra vagy Erzsébet-Kispest irányába a KÖKI-ig lehet közlekedni. Minden szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, iskolák, óvodák, gyermek és felnőttorvosi rendelők pár perces kényelmes sétával elérhetőek.
Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ ÉS KIADÓ LAKÁSOKAT! (Bruttó 1,5 -2,5 % közötti sikerdíj, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csepel-Kertváros, Bajcsy-Zsilinszky utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6605937


+36 70

Ingatlannet kód: NET6605937


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, csepel-kertvárosi (Bajcsy-Zsilinszky utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 227 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 48,99 millió Ft, négyzetméter ára 569 651 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Csepel-Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.