star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 544 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 544 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 65m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

CSEPELEN A SZENTMIKLÓSI ÚTON FELÚJÍTANDÓ HÁZ ELADÓCsepelen a fejlesztések folyamatosak, leginkább sportpályákat, atlétikai stadiont és egyéb sportlétesítményeket adtak át. A Duna közelsége a vízen való sportolást is lehetővé teszi. A nagy múltú Csepel Evezős Klub és több kajak kenu egyesület is jelen van.A telek 17 méter széles utcafronton. A ház erősen felújítandó. A telekhatártó 1 méterre bal oldalon helyezkedik el.Beton alapon tégla és vályog falazattal. A héjazat cserép.Közművek az ingatlanban, fűtés gáz cirkó rendszerrel működik. Található még egy jó állapotú cserépkályha is.A mellékelt alaprajz nem méretarányos, amennyiben további kérdése van hívjon.Várom hívását, akár hétvégén is.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ025723


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Szentmiklósi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6346573


+36 30

Ingatlannet kód: NET6346573


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Szentmiklósi út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 544 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 844 615 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6346573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.