star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 915 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 915 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 110m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó a Csepel-Királyerdő szívében, a Kopár utcában egy kiváló lehetőségeket rejtő családi ház!

A 110 négyzetméteres ingatlan jelenleg két generációs, ám könnyedén átalakítható három generációs otthonná, hála a kertben található melléképületnek. Az ház szigetelt és jó állapotú, műanyag nyílászárókkal ellátva, hogy a lakók kényelmét és energiahatékonyságát maximálisan biztosítsa.

A 915 négyzetméteres telken elhelyezkedő házhoz tartozik egy praktikus garázs, valamint egy 2 szobás melléképület is, ami további lehetőségeket kínál. A csendes környék és a család barát szomszédság garantáltan kellemes otthoni légkört teremt. A kert pedig kiváló lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes eltöltésére és a kertészkedés szerelmeseinek.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen a zöld környezet és a természet közelsége garantáltan kikapcsolódást nyújt mindennapi életünk során. A csendes környék és a családbarát szomszédság biztosítja, hogy ez a hely ne csak otthon legyen, hanem olyan környezet, ahol mindenki számára kellemes és harmonikus a mindennapok.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Kopár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610259


+36 30

Ingatlannet kód: NET6610259


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Kopár utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 915 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 680 909 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.