star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 537 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 537 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség azok számára, akik akár két vagy három generáció számára is kényelmes otthont keresnek, vagy vállalkozásuknak ideális helyszínt szeretnének biztosítani!

Megvételre kínálok egy kétszintes családi házat Soroksáron, a 23. kerületben, egy 537 m2-es saroktelken. Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládoknak vagy vállalkozóknak, hiszen kényelmes lakhatást és üzleti lehetőséget is kínál.

Az 537 m2-es telekre elektromos garázskapu biztosítja a könnyű bejutást. Az épületek 1997-ben épültek, a nagy ház 2007-ben teljes felújításon esett át. A csövek, vezetékek cseréje mellett mindkét épület tetője le lett cserélve, és teljes szigetelést kaptak.

A nagy ház földszintjén 79 m2-es alapterületen található egy fatüzelésű kandallóval ellátott nappali, konyha étkezővel, szoba, zuhanyzós fürdőszoba, mosókonyha, WC és kamra. Az emeleten nettó 53 m2-en nappali, egy gipszkarton fallal elválasztott szoba és kádas fürdőszoba található. illetve igény esetén további szoba kialakítása lehetséges az emeleten. A fűtést és a melegvizet turbó gázcirkó biztosítja, míg az emeleten a melegvízről bojler gondoskodik. A nyílászárók műanyagok, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A kisház külön bejárattal rendelkezik, 43 m2-es alapterületen található előszoba, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy szoba. Fűtése konvektorral történik, melegvízért a fürdőszobában található bojler felel. A nyílászárók szintén műanyagok, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

Az ingatlanhoz tartozik még egy könnyűszerkezetes építmény is, mely jelenleg műhelyként funkcionál, de könnyedén átépíthető két autó számára ideális garázssá.

A bútorok nagy része benne van az árban igény esetén.

A mindennapok kényelmét és gondtalanságát pár perces sétára található üzletek, bankok és szolgáltatások biztosítják. A 135-ös buszmegálló mindössze 3 perc sétára található.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.

Bemutatófilmünk elérhető az ingatlanról.

Az ingatlan CSOK-kal és hitellel is megvásárolható. Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére!
Megtekintés miatt vagy kérdés esetén a megadott elérhetőségemen a hét minden napján elér! alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, klíma, külső hőszigetelés, lakható melléképület, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár, Budapest 23. kerület, Grassalkovich út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646895


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646895


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerület, soroksári (Budapest 23. kerület, Grassalkovich út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m², míg a hozzá tartozó teleké 537 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 667 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646895. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület, Soroksár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.