star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 133 m²

    telek

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 133 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 67m²


Ár:

46 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165939 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ.

Szeretne egy csendes, de mégis a városhoz közeli ingatlant?

A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladó Zalaegerszeg  Gógánhegyen örök panorámával rendelkező, 1133 m2-es körbekerített telken található 2004-ben bővítésen átesett  családi ház. Az ingatlan autóval aszfaltos úton könnyen  megközelíthető  (buszmegálló 600 méter.)

Ez a varázslatos összközműves otthon külső hőszigetelést is kapott. A ház jelenlegi tulajdonosa 2004-ben egy korábban épült kisebb ház bővítése után 2004-ban, nyerte el a végleges méretét, formáját.  Új víz, villany vízvezeték került kiépítésre és új fürdőszoba sarokkáddal új burkolatok, beltéri ajtók találhatók, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek. Az épület 20cm-es külső hőszigetelést is kapott. A nyílászárók részben ki lettek cserélve műanya 2 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval redőnnyel ellátott. Teljesen új konyhabútor, új beépített konyha gépekkel.

- A lakószint  67 m2 hasznos alapterületű egy szinten, a bejáratnál kövezett fedett 18 m2-es terasz, konyha, 2 szoba, fürdő illetve nappali étkezővel, ezen a szinten a nappaliból illetve az egyik szobából megközelíthető 2 egymástól leválasztott erkély, ahonnét csodálatos panoráma nyílik a kertre, illetve Zalaegerszeg városára, keleti irányban. A ház alatt nagyméretű pince is található (20 m2) mely zöldség gyümölcs és egyebek tárolására illetve nyári konyha műhely, dühöngő és egyebeknek remek lehetőség.

-Az otthon melegét három fűtés szolgáltatja, a nappali és a konyha közé épített cserépkályha, központi fűtés is ki lett alakítva pinceszinten vegyes tüzelésű kazánnal lapradiátoros hőleadókkal.. Az ingatlanban  hűtő-fűtő klíma is felszerelésre kerül. A meleg vizet  villany bojler biztosítja.

Ha szereti a természet közelségét, mindennapjait ilyen helyen tölteni, a teraszról illetve az erkélyekről egy pohár bor elfogyasztása mellett szeretné élvezni a páratlan kilátást, akkor ez az ingatlan önre vár! A fedett terasz illetve a kert kialakításából adódóan kerti partik, családi, baráti összejövetelek megtartására kitűnő helyszín. A város forgatagából kiköltözni szándékozóknak is kiváló választás, hisz minden adott a barkácsoláshoz, műhely kialakításhoz, kertészkedéshez, ide csak költözni kell!

Az ár irányár, Jöjjön, tekintsük meg együtt, kiváló adottságú házat hívjon a 06-30-9497085 számon majd, ha elnyerte tetszését  tegyen ajánlatot!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165939

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Gógánhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589508


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589508

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, gógánhegyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 133 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589508. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Gógánhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.