star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 301 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 301 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 145m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Valami egyedit és különlegest keres leendő otthonának?
Itt a remek lehetőség!
Zalaegerszeg ebergényi városrészében kínálom megvásárlásra ezt a nettó 145 nm-es négy hálószobás, amerikai-konyhás nappalival rendelkező családi házat. Azok figyelmébe ajánlom, akik szeretik és kedvelik a hagyományos építési móddal készült rusztikus hangulatú házakat, összehangolva a mai modern kor követelényeivel.
Az épület jelenelegi formáját 2011-ben nyerte el, és akkor kapott egy teljeskörű felújítást. A hagyományos 50 cm vastagságú falazatának köszönhetően nyáron hűvös, télen pedig alacsony rezsiköltséggel kifűthető. A téli melegről egy cirkófűtéses központifűtés rendszer gondoskodik, amit remekül kiegészít a nappaliban lévő hangulatos beépített kandalló. A nagyméretű amerikai-konyhás nappali (45nm), az onnan nyíló keleti tájolású hatalmas fedett terasz (64nm), négy tágas hálószoba plusz gardróbszoba akár egy nagyobb család igényeit is kiszolgálja. Az épület egy 2301 nm-es telken található, ennek felső harmadán, ami síknak mondható helyezkedik el a ház, egy gépkocsibeálló és egy 40 nm-es téglaépítésű melléképület. A terület hátsó része lejtős, ahol gyümölcsös és egy erdősült rész is található. Ha felkeltettem érdeklődését, további információkért keressen bizalommal.

Referencia szám: HZ075442-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595618


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595618

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 301 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 620 000 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Dömötör László referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.