star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 223 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 809 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 223 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 809 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 223m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
2014
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Újszerű, igényes, költözhető családi házra vágyik a belvároshoz közel mégis zöld övezetben?
A város egyik legújabb részén, egy családi házas, új építésű utcában vált eladóvá ez a 2014-ben épült, szigetelt, egyszintes lakótérrel rendelkező, téglaépítésű, igazán szép és igényes Otthon.
Az ingatlan egy nyugodt, csendes, ugyanakkor belakott és biztonságos környéken áll.
A modern családi ház lakószintje: 145 m2, garázsszintje: 77 m2, összesen nettó: 222 m2, fedett terasz: min. 25 m2.A lakórész: előszoba, nappali-konyha-étkező, 4 hálószoba, gardrób, spejz, 2 fürdőszoba, WC, fedett terasz.
A hatalmas térrel rendelkező amerikai-konyhás-nappali rengeteg üvegfelülettel van körülhatárolva és dél-nyugati fekvésének köszönhetően világos és napsütéses.
A nappaliból az emelő-bukó tolóajtókon keresztül közvetlenül juthatunk a nagy fedett teraszhoz, ahonnan a zöld füves kertkapcsolat már csak pár lépésnyire van. A családi terek, közlekedők és vizesblokkok járólappal borítottak, míg a szobákat meleg burkolatú parketta fedi. A ház kívül-belül egyaránt családias és mediterrán hangulatú, ami a színekben, az építőanyagok és a burkolatok kiválasztásában is megmutatkozik.
A főszerepet a ház közepén álló tekintélyes, napfényes nappali kapta, ami összeköti illetve el is különíti a privát tereket a konyhától. Ez utóbbi kényelmes mozgásteret és számos pakoló és munkafelületet biztosít nem csak a mindennapi sütés-főzéshez, de nagyobb családi együttléteket is ki tud szolgálni nagyságából és felszereltségéből adódóan . A konyhával egybefüggő világos étkezőből szabad kilátásunk van a saját udvarunk nyugati illetve a déli oldalra is. A ház egységét a nagy azonos felületű, megszakítás nélküli, folytonos padlóburkolat és azonos színű falburkolat is erősíti. A ház fűtéséről gázcirkó ARISTON kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással.
Emellett találunk egy fatüzelésű kazánt illetve 2 db hűtő-fűtő klímát is. A 3 rétegű műanyag ablakok aluredőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
További lehetőségként beépíthető minimum 70 m2-es padlástérrel rendelkezik a ház.
A telek 809 m2-es, kerítéssel minden oldalról körbehatárolt, a lakóépülethez illeszkedő teraszos, részben térkővel borított részben zöld füves sík terület.
A ház legfontosabb paraméterei:- csendes, célforgalmú utca- 2014 téglaépítés- 10 cm szigetelés- 145 m2 lakótér- nappali + 4 szoba- 2 fürdő- gardrób- 77 m2-es aknás, dupla garázs- 70 m2-es beépíthető padlástér- 809 m2-es telek- 3 fázis- riasztóval ellátott

Ha a ház elnyerte a tetszését, akkor kérem hívjon telefonon, vagy írjon e-mailt és egy részletes egyeztetést követően megmutatom Önnek. Vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES.
Az ingatlan adásvételét az irodánkban dolgozó hiteltanácsadó kollégánk HITEL-CSOK+ BABAVÁRÓ ügyintézéssel támogatja .

Referencia szám: HZ080363


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629026


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629026

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 223 m², míg a hozzá tartozó teleké 809 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 582 960 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.