star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 115 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 519 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 115 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 519 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 115m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszegen a Becsali városrészben vált eladóvá egy téglaépítésű, takaros 4 szobás, 1992-ben épült családi ház.
Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik a nyugalmat és a békét keresik de mindezt a város biztonságot adó közelségében.
1992-ben épült ingatlanban, egy szinten van a lakótér, ami 115 m2, alatta van a közel 100 m2-es pincerész, ahol a garázs mellett egy kis garzonlakás is megtalálható.

A tágas lakóterekkel rendelkező, otthonos házban, világos és barátságos nappali, konyha- étkező + spejz, három (3) hálószoba, egy tusolós és egy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba is van.
Az ingatlan fűtése központi gázfűtéssel történik, radiátoros hőleadással. Mindenhol természetes kétrétegű fa nyílászárókat találunk, amelyek redőnnyel vannak ellátva.
A téglaépítésű ingatlan betonfödémes, így a padlástér beépíthető és bővíthető. A ház tetejét szép és egységes cseréptető fedi.
A telek 1519 m2, szépen rendben van tartva, sok gyümölcsfa található rajta. A környék csendes és nyugodt, a szomszédok barátságosak és megbízhatóak.
A tágas pinceszint akár helyet adhat egy saját vállalkozáshoz is.

Az ingatlan minden értelemben ideális nagyságú, kényelmes otthon érzését adja és mindennek egy szép zöld, gyümölcsfákkal gazdagon beültetett udvar ad keretet.

Ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét akkor kérem hívjon telefonon és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES. Hitel és CSOK ügyintézés itt az irodánkban egy helyen pénzügyi szakértő kollégánkkal.

Referencia szám: HZ034902


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649363


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649363

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 519 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 652 174 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.