star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Cegléd

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Cegléd

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Cegléd

  • 59m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1963
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Cegléden eladásra kínálunk egy kertkapcsolatos közös udvaros társasházi ingatlant mely tégla építésű, 4 lakásos földszintes társasház 3. lakása, Hasznos alapterülete 59 nm. A lakásban 2 egész szoba, 1 konya/étkező, 1 kamra, 1 folyosó és egy fürdőszoba/WC található. A szobák laminált padló, míg a többi helyiség járólappal borított. Az otthon melegét jelenleg kandalló biztosítja, de a gáz az udvarban található, azt tetszés szerint a lakásba be lehet vezetni. Az utcai ablakok hagyományos jó állapotú fa ablakok, a konyhában műanyagra cserélt. A villany, a vezetékes víz és a csatorna be van vezetve.
Az udvar közös, de mindegyik lakás le van kerítve, és mindegyikhez tartozik egy terasz rész saját használatra. Az udvart a lakók közösen tartják rendben. A falak kívül-belül szárazak, a lakás körbefűtött, ezáltal a rezsi alacsony. A tető cseréppel borított, jó állapotú. A lakás kiváló elhelyezkedéséből adódóan szinte minden szolgáltató sétatávolságra található. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Referencia szám: M269946-IN


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624724


Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624724

Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 388 136 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajtárné Gábor Renáta referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624724. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.