star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52m²


Ár:

29 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros, Béke városrészének kedvelt utcájában lévő 52nm-es 1+1 félszobássá átalakított panellakását. Csendes, zöldövezeti részen, 4 szintes szigetelt ház 4. emeletén van. Teljeskörűen fel lett újítva, mind esztétikailag, mind műszakilag. A villany és a vízvezetékek cseréje is megtörtént. A lakás biztonságát egy kiépített riasztórendszer biztosítja. Kialakításra került egy szép, tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy nagy méretű fürdőszoba, amely kádas és a wc egy helyiségben, illetve az előszoba. Az amerikai konyhás nappali erkélykapcsolatos melyről a város panorámája látható. A burkolatok olasz minőségi anyagok. A konyhabútor egyedileg tervezett, minőségi konyhai gépekkel felszerelt. Főzőlap, sütő, mikró, hűtő, mennyezetbe süllyesztett elszívó rendszer, mosó- szárítógép. Ablakai új műanyagok. Bejárati ajtaja új Nívó típusú, több ponton záródó acél biztonsági ajtó. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A nagy melegben hűtő fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. Az előszobában van egy egyedileg tervezett beépített szekrény, amely a pakolás szempontjából nagyon praktikus. Tartozik a lakáshoz egy pincehelyiség is. Közös költsége: 10 000 Ft. A lépcsőház tiszta, rendezett és jó a lakóközösség.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Közelben bölcsöde, óvoda, iskola, Interspar, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda, buszmegálló.
Ideális otthon lehet, ami gyönyörűen, magas minősében felújított. Ide csak költözni kell.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Enri Richárd


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Béke városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611498


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611498

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 576 731 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Enri Richárd referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611498. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.