star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,75 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52m²


Ár:

23 750 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Béke városrészének, csendes, zöldövezeti utcájában található 52nm-es, 2 szobás panellakást. 10 szintes szigetelt ház 3. emeletén van. Állapota jó állapotú. A villanyvezetékek és a vízvezetékek cseréje megtörtént. Szobái külön nyílnak. A fürdőszoba, amely zuhanyzós és a wc is külön helyiségben lett kialakítva. Ablakai fa ablakok, de jól szigetelnek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A szobák, az előszoba, a közlekedő és a konyha laminált lappal, a fürdőszoba és a wc pedig járólappal burkolt. A nagy melegben az egyik szobában elhelyezett klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről, amely hűtő-fűtő funkciós. A lakásban található bútorok és háztartási gépek egy része benne van az árban. Személyes megtekintésnél pontosítható. Tartozik hozzá egy közös pincehelyiség is. A lépcsőház tiszta, rendezett és jó a lakóközösség.
Ideális otthon lehet.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Béke városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629310


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629310

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 23,75 millió Ft, négyzetméter ára 456 731 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Enri Richárd referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.