star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,4 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 44m²


Ár:

20 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

Táncsics Mihály utca elején 1. emeleti, 1,5 szobás lakás eladó! Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, a belvárosban, a Járási Hivatal mellett, mégis csendes utcában fekszik. Akár iroda, akár szolgáltató helyiség is kialakítható belőle. A lakás világos, keleti-nyugati fekvésű, nyugati oldalon francia erkélyes. A társasház szigetelt, tisztán tartott, jó a lakóközösség.
A lakáshoz saját zárható pince is tartozik.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! Akár hétvégén is állok rendelkezésére!
Az ingatlan előzetes egyeztetést követően, bármikor megtekinthető!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros, Táncsics Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590866


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590866

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi (Táncsics Mihály utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 20,4 millió Ft, négyzetméter ára 463 636 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590866. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.