star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59m²


Ár:

19 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
6.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Belvárosának szélén található 59nm-es, 2 szobás, erkélyes panellakást. 10 szintes szigetelt ház 6. emeletén van. Állapota jó állapotú. A vízvezeték cserélt. Szobái külön nyílnak, illetve a fürdőszoba, amelyben zuhanyzó lett kialakítva és a wc is külön helyiségben van. Ablakai műanyagok, melyek rolóval, illetve a nagyszobában reluxával felszereltek. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A nagyobbik szoba erkélykapcsolatos melyre kilepve a város panorámája tárul elénk. A szobák és a közlekedő laminált lappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A lakásban található bútorok igény szerint maradhatnak. Tartozik hozzá egy különálló pincehelyiség is. Közelben óvoda, iskola, Spar, boltok, gyógyszertár, buszmegálló. Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592201


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592201

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 330 508 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592201. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.