star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 35m²


Ár:

17 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Belvárosában található 35nm-es, 1 szoba+ étkezős panellakást. 4 szintes ház 3. emeletén van. Állapota közepes állapotú, így új Tulajdonosa igénye és kedve szerint újíthatja, szépítheti. Átalakítható 1+1 félszobássá. Ablakai fa ablakok, melyek redőnnyel felszereltek. A fürdőszoba amely kádas és a wc egy helyiségben van, de mégis elválasztva egy fallal. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A szoba, az előszoba,
a konyha és az étkező PVC-vel, a fürdőszoba pedig metlaki lappal burkolt. Közös költsége: 7950 Ft. A rezsi költsége igen kedvező. Tartozik hozzá egy pincehelyiség is. Közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, üzletek, piac, buszmegálló.
Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628837


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628837

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 511 429 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.