star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

18,3 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 59m²


Ár:

18 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Római városrészében található 59nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes panellakást. 10 szintes szigetelt ház 4. emeletén helyezkedik el. Állapota felújítandó, így új Tulajdonosa igénye és kedve szerint újíthatja, szépítheti. A lakásban jelenleg nincs áram, tekintettel arra, hogy közüzemi tartozás miatt kikapcsolták, de természetesen az Eladó a tartozást rendezni fogja az eladást követő első pénzmozgásból. Két szobája egybenyílik, illetve a félszoba külön nyíló. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben van. Ablakai fa ablakok. A két egymásból nyíló szoba egyike erkélykapcsolatos. Az otthon melegét távhő biztosítja. A szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Közös költsége: 13 000 Ft.
Közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, állatorvosi rendelő, buszmegálló és pár perc sétányira a belváros is megközelíthető.
Az ingatlan a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Felújítást követően ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Római városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631883


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631883

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Római városrészi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 18,3 millió Ft, négyzetméter ára 310 169 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Enri Richárd referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Római városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.