star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,4 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 57m²


Ár:

21 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
9.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Római városrészében, a Felső Dunapart közelében található 57nm-es, 2 szobás panellakást. 10 szintes szigetelt ház 9.emeletén helyezkedik el. Állapota jó, illetve részben átalakított és felújított. A villanyhálózat bővítése megtörtént 32A-ra. Ablakai műanyagok, kivéve a kisebbik szobaablakot, ami fa, de jó állapotban van. Az ablakokon mindenhol redőny és szúnyogháló van felszerelve. Tájolásának köszönhetően rendkívűl világos lakás. Szobái külön nyílnak. A nagyobb méretű szobában kialakításra került egy étkező helyiség elválasztva. Az előszobában egy tároló helyiség lett kialakítva, amely ajtóval leválasztott. A nagyobbik szoba erkélykapcsolatos, melyről a város panorámája tárul elénk. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben van. A fürdőszobában beépítésre került egy egy zuhanyzó és kád is. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A kisszoba laminált lappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Közös költsége: 13700 Ft. Tartozik a lakáshoz egy különálló pincehelyiség is. A lépcsőház tiszta, rendezett és jó a lakóközösség. A közelben a Felső Dunapart, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, éttermek, buszmegálló, pár perc sétányira a Belváros.
Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Római városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648738


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648738

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Római városrészi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 21,4 millió Ft, négyzetméter ára 375 439 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Enri Richárd referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648738. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Római városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.