star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 35m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
11 ezer Ft
Emelet
5.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Dunaújvárosban a Weiner Tibor körútúton található teljesen felújított, átalakított 35m2-es, klímával felszerelt, panel lakás eladó. Minőségi, extra burkolattal és gépesített konyhabútorral rendelkezik. 

A nagyszoba két félszobásra alakítva.Egy 9 emeletes épület 5. emeletén található a lakás. Amikor belépünk az előszobába, egy kellemes otthon fogad minket! Beépített mosogatógép, tűzhely, páraelszívó! A teljes víz és villamos hálózat cserélve lett 32A-re bővítve.

A mellékhelyiségekben, előszobában, valamint a konyhában hidegburkolatok vannak. A szobák laminált laposak. Villanyvezeték és vízhálózat csere is megtörtént. A műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek minden helyiségben. 

A kilátás a hátsó parkolóra néz, sok férőhellyel rendelkezik. Csendes, nyugodt környék. A zöld terület, a sok fák kellemes látványt nyújtanak. A ház környezete, rendezett, szépen kialakított. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelők, és több üzlet található. Az ingatlan per és tehermentes. A kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.

Ingatlatlanosok segítségét nem kérem!


Elhelyezkedés

2400, Dunaújváros, Ságvári városrész, Weiner Tibor körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6637422


Tamás Péter Dániel

Tamás Péter Dániel

Hirdető további ingatlanjai
Tamás Péter Dániel

Tamás Péter Dániel

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6637422

Tamás Péter Dániel

Tamás Péter Dániel

Hirdető további ingatlanjai
Tamás Péter Dániel

Tamás Péter Dániel

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Ságvári városrészi (Weiner Tibor körút ) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 654 286 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Péter Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637422. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Ságvári városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.