star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,6 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 43m²


Ár:

23 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Első emeleti erkélyes tégla lakás eladó a Bocskai István úton.
Parkokkal tarkított környezete, belvároshoz való közelsége miatt kedvező választás. A közelben buszmegálló, parkolók, boltok.
A lakás 43 m2, másfél szobás, nagy konyhával, átalakított belsővel rendelkező otthon.
2014-ben történt felújítása és átalakítása. Ennek során tágas konyha, nagy fürdőszoba, napfényes nappali és a nappaliból nyíló háló lett kialakítva. A felújítás során kicserélték a kültéri és beltéri nyílászárókat, víz-, villanyvezetékeket, gázcsöveket és gázbojlert. Fiatalos burkolatok, beépített bútorok és szép szaniterek kerültek beépítésre.
A lakás fűtését egyedi mérős távhő, meleg víz ellátását gázbojler adja. A nyári meleget a nappaliban lévő klíma enyhíti. A szobákban laminált lap és parketta, míg a többi helyiségben járólap burkolat található.
A lakásban kiépített riasztó van.
Önálló pince és figyelmes lakóközösség a lakás tartozéka.
Megtekintése miatt, bővebb információért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654608


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654608


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 23,6 millió Ft, négyzetméter ára 548 837 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.