star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros

  • 59m²


Ár:

24 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
9.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunaújvárosban, a Köztársaság úton kínálok megvételre, egy 59 m2-es, 2 szobás, klímás, felújított, 9. emeleti, erkélyes panellakást.
Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át, villanyhálozatát cserélték, teljesítmény növelés megtörtént. Vízvezetékek cseréje is megtörtént mind a konyhában, mind a fürdőben egyaránt.
Konyhája 2022 készült, egyedileg, asztalos által készítve, melyben egy szinte új kombinált tűzhely került beszerelésre.
Nyílászáróit a legkorszerűbbekre cserélték 2020-ban, nagyobbik szobájában redőnnyel, kisebbikben rolóval ellátva. Szúnyogháló minden helyiség ablakára lett felrakva.
Bejárati ajtója több ponton záródó biztonsági acélajtó.
Nagyobbik szobájában egy rendkívül modern klíma található, ami akár időzítő funkcióval is bekapcsolható, hogy nyáron amire haza érünk, már a kellemesen hűs szoba fogadjon minket.
Nagyobbik szobája egy gipszkarton fallal megosztásra került, ahol jelenleg most egy dolgozórész került kialakításra, de alkalmas a hálórész leválasztására is így.
Szobák laminált lappal burkoltak, a többi helyiség járólapos.

A lakás tehermentes, kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.

Az ingatlan a központtól karnyújtásnyira található, így minden fontos intézményt pár perces sétával elérhet.

Megtekintési szándékával keressen bizalommal, állok szíves rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Köztársaság út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622074


+36 20

Ingatlannet kód: NET6622074


Az általad megtekintett eladó dunaújvárosi (Köztársaság út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1973. A panellakás ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 415 254 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kertész Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.