star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros

  • 49m²


Ár:

21 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Dunaújvárosban a Belváros szélén 2 szobás erkélyes részben felújított téglalakás eladó!
Kiemelendő, hogy az ablakok a főiskola előtti szép parkra néznek.
A lakásban a műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Szobák laminált parkettásak, a többi helyiség, és az erkély kerámia lappal burkolt. Fürdő szintén felújítva, a bejárat többpontos biztonsági ajtóval záródik. A lakás abszolút napos és nagy konyhás plusz egy kamra nyílik a konyhából ami igen ritka itt a városban, ha igény van rá könnyen átalakítható amerikai konyhás nappali plusz két külön nyíló szobás lakássá. Állapota a korábbi felújításnak köszönhetően nagyon jó.
Minden itt van 5 pers sétatávolságon belül : piac, Spar, uszoda, buszpályaudvar, főiskola, óvoda, iskola, színház, Petőfi liget, belváros, patika, rendelő, egészségház, pékség, számos üzlet, a felső Duna-part pedig 10 perc sétára. Jó szívvel ajánlom kisebb és nagyobb családosoknak és idősebbeknek egyaránt.
Per és tehermentes ingatlan. Hívjon bizalommal a hét bármelyik napján.


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Szórád Márton út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646396


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646396

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dunaújvárosi (Szórád Márton út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 446 939 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jurik Tünde Borbála referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646396. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.