star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

36,6 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros

  • 135m²


Ár:

36 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Igényesen felújított tégla lakás, kedvező áron eladó!!!

Dunaújvárosban, az Interspar közelében, 3 szintes, hasznos 135 m2-es (bruttó 150 m2), tégla építésű lakást kínálok megvételre!

Az ingatlan kiváló állapotnak örvend, pár éve teljes esztétikai és gépészeti felújításon esett át. Lendületes modern stílusban lett újragondolva a lakás belső kialakítása.
A lakás bejárata a földszinti amerikai konyhás nappaliba vezet, mely az ingatlan központi helyisége. A konyha bútor minőségi, AEG gépekkel van felszerelve, melyek a vételár részét képezik. A lakásban asztalos által egyedileg gyártott beépített bútorok vannak.

Az alagsorba tágas szobát alakítottak ki, beépített gardrób szekrénnyel, valamint bárpulttal. Új tulajdonosa kedve szerint alakíthatja tovább, hisz a tér megvan hozzá. További helyiségek a szinten: zuhanyzós sarokkádas fürdőszoba, kazánház, mely egyben mosókonyhaként is kiválóan alkalmas. A tetőtérben a hálószoba mellett, zuhanyzós fürdőszoba is van.

Nézzük csak pontosan mit is takar a felújítás:
- új 3 rétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre elektromos redőnnyel,
- új burkolatot kapott minden helyiség (járólap),
- a villamos hálózat cseréje és teljesítményének növelése (3 X 32 A) megtörtént,
- 3 klíma került beszerelésre.

Az otthon melegét gázcirkó biztosítja és padlófűtés van a lakásban. A biztonságáról riasztó és kamerarendszer gondoskodik.

Közös udvar és saját parkoló is tartozik a lakáshoz.

Közelben bevásárlási lehetőségek sokasága, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, orvos, patika, buszmegálló is megtalálható.

Ha felkeltette érdeklődését vagy további kérdései vannak, keressen bátran!

Referencia szám: LK098435-IN


Elhelyezkedés

Dunaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649531


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649531


Az általad megtekintett eladó dunaújvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 36,6 millió Ft, négyzetméter ára 271 111 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.