star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Edelény

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

14 millió Ft

Eladó lakás Edelény

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Edelény

  • 51m²


Ár:

14 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Edelény Kenderföld részén eladó egy 51 nm-es, 1+1fél szobás, első emeleti, tégla lakás. Gázkonvektoros fűtés, a meleg víz elektromos bojlerről. Az ingatlan per, - tehermentes és bármikor megtekinthető!
Az ingatlan mellett található egy kiskert és egy garázs, ami külön megbeszélés tárgyát képezi a vételáron kívül.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (CSOK, BABAVÁRÓ HITEL). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M250429
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Edelény, Kenderföldi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6558036


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6558036

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi (Kenderföldi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 274 510 Ft, ami az edelényi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558036. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.