star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Edelény

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó lakás Edelény

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Edelény

  • 51m²


Ár:

7 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Edelényben, a Szentpéteri úton eladó egy tehermentes, másfél szobás, földszinti tégla lakás . (Akár bútorokkal együtt) Gáz konvektor fűtés, meleg víz villanybojlerről. Éjszakai áram bekötve. A szennyvízvezeték egy éve kicserélésre került. A lakáshoz kis udvar és kert is tartozik.


Elhelyezkedés

Edelény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632423


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632423

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 154 902 Ft, ami az edelényi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632423. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.