star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Edelény

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó lakás Edelény

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Edelény

  • 51m²


Ár:

8 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Edelényben eladó, részben felújított, 1+1 fél szobás, 51 négyzetméteres, 1. emeleti, téglaépítésű lakás, a hozzá tartozó kerttel.

A felújítás során kicserélték a külső-belső nyílászárókat, a konyhai ablak kivételével. A két szobában még az eredeti hajópadló található, de a falakat glettelték és lefestették. Az előszoba, konyha, fürdőszoba és WC járólappal burkolt.

A konyhában a vízvezeték kiállások rendelkezésre állnak, de konyhabútor nincs.
A lakásban fűtésrendszer nincs kialakítva. A szobában és a konyhában van csatlakozási lehetőség a kéményhez, így kályha, kandalló elhelyezése könnyedén kivitelezhető.

A lakáshoz tartozik egy kertrész is.

További részletekkel, illetve a megtekintéssel kapcsolatban, kérem hívjon.

Független, banksemleges hitelügyintézőként, díjmentesen készítek Önnek összehasonlító kalkulációt, ami a banki ajánlatokat tartalmazza, beleértve az elérhető kedvezményeket és támogatásokat (CSOK, Falusi CSOK, Babaváró stb.). Segítek a dokumentumok beszerzésében, és a teljes hitelügylet lebonyolításában, valamint személyre szabott hitelminősítést végzek a választott banknál, hogy nyugodtan írhassa alá az Adásvételi szerződést. Mindezt díjmentesen.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359194


Elhelyezkedés

Edelény, Szentpéteri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579868


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579868

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi (Szentpéteri út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami az edelényi átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pusztaszeri István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579868. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.