star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

60,9 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 116m²


Ár:

60 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Győr város szívében, gondozott társasház belső udvari szárnyának földszintjén 3 szobás polgári lakás.

Az előszobából nyílik a konyha, kamra, WC, fürdőszoba és két hálószoba. A harmadik hálószoba a középső szobából közelíthető meg.

Az udvarban csodásan parkosított kert nyújt pihenésre alkalmas teret. A parkolás az utcán, fizetés ellenében megoldható, mivel a belső udvarban nincs erre lehetőség.

Bejárata az utcafronton keresztül a kapualjon át a belső udvarból érhető el.

A lakás belmagassága, 3,5 méter, és a falak festettek, a vizes helyiségek csempével burkoltak. A szobákban szalagparketta, míg a többi helyiségben járólap található. Az ablakok, beltéri-és és a bejárati ajtó fa szerkezetűek.

A lakás eredetileg gázkazánnal fűthető volt, de a kazán és a gázóra leszerelésre került. A hőleadók lapradiátorok, a konyhából pedig a konyhabútor is eltávolításra került.

Az ingatlan lakható, de felújítandó állapotú, azonban mivel fűtéssel és melegvízzel nem rendelkezik, ezért nem alkalmas CSOK igénylésére. Az egyik szoba falazata sajnos vizesedik vagy vizesedett.

A környék jól megközelíthető az 1. számú főút és a Ferdinánd híd utca felől, a parkolás az utcán. A buszmegálló pár tíz méterre található, míg a vasútállomás csupán pár percre helyezkedik el.
Rotter Norbert 06/ 20-234-1521

Referencia szám: LK073429


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6621179


+36 20

Ingatlannet kód: NET6621179


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 60,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rotter Norbert referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621179. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.