star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 68m²


Ár:

64 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Minden egy karnyújtásnyira Győrben, Marcalváros II. városrészen, iskolák, óvodák, üzletek, szolgáltatások sokasága. Sétára hívogató kicsi erdő, a Holt-Marcal nyáron csillogó víztükrével, télen befagyott jegével csábít ki a szabadba.Az épület kívűlről 5 cm szigetelést kapott. Az ablakok műanyagok.A lépcsőház szépen gondozott, karbantartott. Minden szinten (földszint, 1. emelet, 2. emelet) 3 lakás találhatóA ház alatt teremgarázsban egy 18 m2 –es beálló + ráccsal elzárt tároló opcionálisan megvásárolható, de ez nem képezi a vételár részét. (6.000.000 Ft)A 2005-ös tégla építésű, tehermentes, 2 + 1 fél szobás lakás 68 m2. Egy 2,8 m2 –es saját zárható tárolóval is rendelkezik (1millió Ft). A franciaerkélyes, világos, tágas szépen karban tartott nappali egy pulttal van elválasztva a konyhától, a reggeliző asztaltól. A konyha melletti étkezőasztalnál költheti el a család étkezésit. Az nagy előszoba, külön WC, a fürdőben tusoló, de kád egyszerű, gyors kialakításához is meg vannak a feltételek. A kamra sok mindent elnyel, épp úgy, mint a számos beépített szekrény a közlekedőben, előszobában és a szobákban.Redőny, szúnyogháló, led lámpák fokozzák a kényelmet és a hangulatot.A lakás műszaki berendezéséhez tartozik egy AEG főzőlap (2022), egy AEG sütő (2006),egy Whirlpool mosogatógép (2023), egy Cata páraelszívó (2006), továbbá egy Whirlpool mikró (2006) mind beépítve.Hansgrohe csaptelepek a fürdőben, Fischer hűtő – fűtő klíma a nappaliban temperálja kívánt hőmérsékletűre a lakást.A biztonságról pedig az acél keretben több ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik az 1. emeleti ingatlannál.Közös költség: 12.110 Ft/ lakás, garázs és tároló.Felújítás 3 éve: festés, 2 szobában parketta csereHívogató, kellemes, otthonos hangulat, a város közepén, a természet közelségének előnyeivel. Jöjjön, legyen ennek a szép otthonnak a vendége egy röpke időre.Hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: LK053690-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638054


+36 20

Ingatlannet kód: NET6638054


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 948 529 Ft, ami a győri átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Ildikó_ referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638054. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.