star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Naphegy

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Naphegy 1. kép

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Naphegy

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület, Naphegy

  • 54m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
24 ezer Ft
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m felett
Erkély, terasz mérete
9 m²

Az ingatlanról:

Budapest 1. kerület, Naphegy utcában magánszemélytől eladó egy egyedi panorámás, infraszaunás, körbenapozott lakás.A 9 nm-es teraszról lélegzetelállító panoráma fogad:a János hegyi kilátótól a Váron át ellátni egészen az Erzsébet hídig.Nagy belmagasságának,jó elosztásának köszönhetően tágas terek jellemzik.Rezsi költsége kedvező.Újszerű konyhabútora gépesített, víztisztítóval felszerelt.A lakáshoz tartozik egy saját használatú tároló.Pár éve teljeskörű felújításon esett át a ház belső tere, és a biciklitároló.A ház jelentős megtakarítással rendelkezik,melynek köszönhetően értéknövelő felújítás valósul meg ebben az évben, a ház külső homlokzata megújul.A környezete pazar:a Tabán, a Vár, a Márai Kultúrális Központ, a Tabán mozi ,a Várkert Bazár, a Czakó pálya , stb. gazdag a kultúrális programokban, kikapcsolódási lehetőségekben.A Kis pékinas francia pékség, a Czakó kert / termelői piaccal/ csak néhány a kulináris élményt nyújtó helyek közül.Lokációja kivételesen jó : pár lépésre vannak az 5-ös,105-ös,210-es,16-os buszok,illetve az 56-os villamos.Magánszemélyek érdeklődését várom.Kérem szépen, ha nem veszem fel a telefont, hagyjon üzenetet, és visszahívom.Köszönöm szépen.


Helyiségek

Erkély
9m²

Elhelyezkedés

1016, Budapest, I. kerület, Naphegy, Naphegy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6648723


Ingatlannet kód: 6648723


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerület, naphegyi (Naphegy utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 664 815 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület, Naphegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.