star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

70 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 41m²


Ár:

70 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Csodálatos lehetőség a Budai Vár tövében, egy 1973-ban épült, 10 lakásos társasház második emeletén. Ez az otthon ideális választás befektetőknek és fiatal pároknak egyaránt, akik első saját otthonukat keresik.

Az ingatlan helyiségei kiválóan kielégítik mindennapi igényeit: előszoba, gardrób, konyha, spájz, WC, fürdőszoba, étkező, kisszoba, valamint egy nagy szoba teszi otthonossá ezt a lakást. Emellett a pincében tároló is rendelkezésre áll, így könnyen rendezheti el a felesleges dolgait.

A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap ragyogóan világos, és a személygépkocsival való könnyű parkolást az udvari beálló biztosítja. A gázkonvektoros fűtés pedig kényelmes és hatékony melegítést biztosít.

Bár a lakás felújításra szorul, de ez lehetőséget is rejt magában. Egy tágas amerikai konyhás nappali kialakítható.
Ideális választás mindazoknak, akik stabil befektetést keresnek vagy éppen az első saját otthonukat alakítanák ki.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ez a lakás nem csak otthonnak, hanem akár irodának is tökéletes lehet. Hívjon most a részletekért és időpont egyeztetéséért!


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Vár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612568


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612568


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerület, vári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 1 707 317 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Andrea referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület, Vár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.