star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

115 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 82m²


Ár:

115 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapest I kerület Mária tér közelében kínálok megvételre egy 82 nm-es erkélyes harmadik emeleti felújítást igénylő lakást liftes házban . Az ingatlan áll : két utcai nézetű szobából, egy 15 nm-es szobává alakítható hallból, konyhából, és egy félszobából, valamint két bejáratos fürdőből, külön WC-ből, kamrából ,és egy tágas előszobából. Előnye, hogy minden helyiség külön nyílik, így egy kis fantáziával csodálatos otthonná lehet alakítani. A lakás házközponti fűtésű, így állandó meleg van az ingatlanban. Közös költség fűtéssel, és korlátlan vízfogyasztással együtt: 32600 Ft. Az ingatlanhoz tartozik egy kötelezően megvásárolandó garázs mely 32 nm-es a ház alatt található. Ennek a közös költsége: 7840 Ft. Az ingatlanteljes bútorzata igény esetén marad, de természetesen a teljes kiürítés is megoldható. A lakást jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik a belváros közelében, de mégsem a legnagyobb nyüzsgésben szeretnének élni, vagy akár irodájukat, vagy rendelőjüket berendezni. Közelben : Batthyány tér, metró, villamos és buszmegállók sétatávolságra találhatók. A környéken számos iskola és egészségügyi ellátó intézmény, patika, bevásárlási lehetőség található.
A Duna part, Vár, Mamut bevásárlóközpont, Vásárcsarnok gyalogosan elérhető.
Megtekintés, a hét bármely napján lehetséges ,várom megtisztelő hívásukat hétvégén is.
Az ingatlan ára: 115 Milli/ft garázzsal együtt


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601112


Mandala-Ház Ingatlaniroda   Kiss Etelka e.v

Mandala-Ház Ingatlaniroda Kiss Etelka e.v

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601112

Mandala-Ház Ingatlaniroda   Kiss Etelka e.v

Mandala-Ház Ingatlaniroda Kiss Etelka e.v

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A téglalakás ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 1 402 439 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Etelka referens a Mandala-Ház Ingatlaniroda Kiss Etelka e.v irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.