star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

66,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62m²


Ár:

66 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budán az 1. kerületben, a Gellért-hegy lábánál eladó,tégla polgári lakás.

(62 nm alapterületű), jelenleg 2 szobás lakás, amely könnyedén háromszobássá alakítható (konyhapult kialakításával a folyosón).

Jelenleg 2 szoba, 1 konyha, 1 spájz, 1 fürdőszoba, 1 WC és egy folyosó található a lakásban.
A vezetékek és a nyílászárók cseréje megtörtént, a fürdőszoba, WC, konyha, folyosó teljes körű felújítására is idén került sor (hidegburkolatok, szaniterek, kád). A fűtést Gáz cirkó, Mika kazán biztosítja , a meleg vizet idén vásárolt Ariston villanybojler biztosítja, mindennek köszönhetően alacsony a rezsije, bőven benne van a rezsi-csökkentett tartományban. A lakás biztonságát a 16 ponton záródó bejárati ajtó biztosítja.

Ez a napsütötte, klimatizált lakás kiváló lokációval rendelkezik, mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Lakástól pár perces sétára található a MOM.

Nincs még egy ilyen zöld területe a pezsgő belvárosnak, ideális akár családosoknak, akár befektetésnek. Az itt élők egyaránt élvezhetik a belvárosi lét előnyeit, és a Gellért-hegy adta természet közelségét.


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Avar utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619718


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619718


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Avar utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 66,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 080 484 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619718. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.