star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 103 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

95 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 103 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 103m²


Ár:

95 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

FONTOS AZ ÖN SZÁMÁRA A JÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL MEGKÖZELÍTHETŐ INGATLAN LOKÁCIÓ?

IRODA, STÚDIÓ, GALÉRIA, ORVOSI RENDELŐ, LAKÁS
BÁRMELYIK FUNKCIÓRA ALKALMAS

Frekventált helyen, mégis csendes környezetben eladó egy 103 m2-es polgári lakás. Jelenlegi állapotában 1 hatalmas térré van alakítva a korábbi 3 szoba amit mozgásstúdióként használnak. Könnyedén visszaállítható az eredeti állapot, mely alapján több külön és egymásba is nyitható szobák lehetnek. Ezen kívül egy kisebb szoba is van melynek az ablaka a tágas belső udvar felé néz. Nagy méretű világos konyha-étkező tartozik hozzá.

A lakás tágas, világos, a hatalmas ablakok és a terasz a házak közötti fantasztikus hangulatú belső udvarok felé néznek ahol gyönyörű fák és zöld növények megnyugtató látványt nyújtanak, de a másik irányba tekintve Budai hegyek látványa is elénk tárul.

A lakás műszaki felújítása 2007-ben, az esztétikai felújítás 2012-ben volt. 2 éve új, zárt égésterű, kondenzációs kazán került beszerelésre.

Tömegközlekedés kiváló, gyalogosan is percek alatt minden infrastruktúra elérhető, parkolni a ház előtt vagy a környező utcákban lehet.

Engedje szabadon a fantáziáját, saját céljainak, elképzeléseinek megfelelően álmodja újra.

Hívjon, megmutatjuk!

GDN ID 364106

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A JELENLEGI ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, KEDVEZŐ HITEL LEHETŐSÉGEK DZSUNGELÉBEN!

A lakásvásárlók 70 százaléka nem tudja milyen támogatásokra jogosult (pl. jelzálog elengedés, ÁFA visszaigénylés stb.), így millióktól esik el.

Ezért ajánljuk BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, ami minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364106


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Vérmező út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621477


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621477


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Vérmező út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 922 330 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vági Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.