star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 62m²


Ár:

66 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó napfényes 2 szobás tégla építésű polgári lakás Krisztinavárosban!

Eladó jó állapotú, 62 m²-es, 2 szobás, földszinti téglalakást az I. kerületben, Budapest egyik legkedveltebb részén, a Gellért-hegy lábánál, minden szempontból ideális otthon lehet családosoknak, vagy befektetőknek egyaránt!

A MOM Park közelében helyezkedik el, kiváló lokációval rendelkezik, mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető, parkolni az utcán lehet. A lakás mellett található a Csörsz Park, melyben játszótér és kutyafuttató is helyet kapott. Infrastruktúrája is jó, 270m-re található a Roni ABC, 500m-re az Aldi, számtalan étterem, szórakozási lehetőség, iskolák, óvodák, háziorvosi rendelők.

A lakásba belépve az előszobából balra nyílik az ablakos konyha, mely a belső zöld kertre néz és van egy kamrája is, azt követően jobbra a fürdőszoba és vele szemben a wc helyezkedik el. Az előszobából jutunk el a nappaliba, abból pedig balra nyílik a hálószoba, mindkét helyiség az utcafront felé néz.

A lakás déli tájolású, ennek köszönhetően nagyon világos és klíma is kapott helyet benne. Pár éve lettek felújítva a vezetékek, az ablakok cseréje és az ajtók lefestése megtörtént. A fürdőszoba, a wc, konyha, előszoba felújítására is sor került tavaly. A melegvizet Ariston bojler biztosítja és a fütése pedig gáz cirkó, ezeknek köszönhetően a rezsije kedvező. A bejáratnál egy 16 ponton záródó biztonsági ajtó található.

Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdése van, várom megkeresését!


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640169


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640169


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 079 032 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sulok Bence referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640169. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.