star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

112 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 85m²


Ár:

112 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1987
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Elegáns nagypolgári otthon. Ritka, kivételes lehetőség! Gyönyörű, felújított lakás a Rózsadomb központi részén.

Az ingatlan prémium fekvése miatt befektetésre is kiváló.
II. kerületben, Vérhalom és Apostol utca között, az Elysium szomszédságában, rendezett 6 lakásos társasházban eladó egy kivételes adottságú, jó minőségben felújított, első emeleti, kelet-nyugati tájolású, 85 m²-es 2 hálószobás, nappalis, tágas konyha-étkezős fürdőszobás, külön wc-s, gardróbos, beépített erkélyes lakás, amelyhez saját tároló és garázs is tartozik.

HÁZ
A lakás egy 6 lakásos társasház első emeletén található. Az 1987-ben épült társasház csoport 4x6 lakásos, biztonságosan elkerített, elektromos távirányítható kapukkal védett. A társasház pénzügyileg rendezett, folyamatosan karbantartott. A lépcsőházak tiszták, az udvar szépen parkosított, árnyas fákkal szegélyezett.
A gáz és a villany fizetés fogyasztásmérő alapján történik.
A közös költség 18000 Ft amely a vízfogyasztást is tartalmazza.

A lakás elhelyezkedésének és a ház korszerű felújításának köszönhetően a fenntartási költségek nagyon kedvezőek, a lakás energetikai besorolása A+.
Parkolás privát garázsban és a környező utcákon lehetséges, ahol mindig van szabad parkolóhely.

LAKÁS
Az ingatlant 2018-ban teljeskörűen felújították, kiváló állapotban van.Igényesen kivitelezett és berendezett. Energetikailag kiváló, A+ besorolást kapott.
Télen minimális a fűtésigénye.

A beltér:

Ebben a lakásban minden megvan, amire egy igényes család vágyhat
- elegáns nappali
- beépített erkély, ahonnan nyáron a Rózsadomb zöld lombjaira, télen a Dunára is kilátás nyílik
- két, kellően nagy méretű, jól berendezett kertre, fákra néző hálószoba
- nagy ablakok, világos lakás
- praktikus konyha, otthonos, világos étkező résszel
- háztartási helyiség
- fürdő – zuhanyzóval, bidével
- külön nyíló wc
- nagyméretű tükrös tolóajtós beépített gardrób
- cirko fűtés rendszer
- tágas alagsori tároló, polcrendszerrel
- saját garázs
- központhoz közel, mégis csendes
- kiváló fekvés, és infrastruktúra, gyors tömegközlekedés

A környékről:

A nyugodt, csendes környék infrastruktúrája kiváló. A rugalmas közlekedést 3 közeli buszjárat,a 91-es, 191-es és a 291-es biztosítja amelyekkel a Nyugati tér 10 perc alatt elérhető. A Gül Baba Türbéjének rózsakertjén áthaladva a Margit híd Budai hídfő 5-7 perc sétával elérhető, ahonnan a 4-es 6-os villamos segíti Budapest főbb csomópontjának gyors megközelítését.
Csodás sétalehetőségeket nyújt a környék, az Elysium luxustársasház 1 perc séta, innen pompás kilátás nyílik Budapestre és a Dunára.
Elegáns villák, árnyas fasorok szegélyezte utcák. A Duna-part, a Margitsziget, a Lukács gyógyfördő és a Császár-Komjádi uszoda is pár percre található. A Rózsadomb és a közeli Budai hegység is csodás lehetőséget biztosít a sétákra, sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha ki akarnak szakadni a város nyüzsgő zajából. Egyedi elhelyezkedés, ami olyamatosan emeli az ingatlan értékét, míg a biztonságos környezet is garantált.

Ajánlom ezt az ingatlant, amennyiben exkluzív, egyedi fekvésű ingatlant keres befektetésre, amely magas potenciált rejt, később könnyen kiadható, hosszú távon növekvő értéket és magas megtérülést biztosít. Az új tulajdonos személyében olyan befektetőt keresünk, aki elfogadja,hogy a jelenlegi tulajdonos - aki már elmúlt 90 éves - a lakást élete végéig haszonélvezeti joggal birtokolja. Az ingatlan tehermentes. A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített kombi gáztűzhely villany sütővel, a szaniterek, a beépített gardrób. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megállapodás részét képezhetik.

Jöjjön el, nézze meg, a lakás élőben még szebb, mint a képeken!
Hívjon, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Rózsadomb, Vérhalom utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655415


Otthon A Természetben

Otthon A Természetben

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon A Természetben

Otthon A Természetben

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655415

Otthon A Természetben

Otthon A Természetben

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon A Természetben

Otthon A Természetben

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, rózsadombi (Vérhalom utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 112 millió Ft, négyzetméter ára 1 317 647 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Otthon A Természetben hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655415. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.