star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

160 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 120m²


Ár:

160 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ DUNAI PANORÁMÁS LAKÁS

Kivételes lehetőség várja Önt ebben a lenyűgöző Dunai panorámás lakásban, mely a II. kerületben található. A társasház 2010-es években teljeskörű felújításon esett át, biztosítva ezzel az otthon teljesértékű polgári közegét. A rendezett, tiszta lépcsőházban a kényelmet egy vadonatúj lift teszi teljessé.

Az ingatlan egy kevés lakásos társasház első emeletén található, így könnyedén elérhető, mégis elég magasan ahhoz, hogy élvezhesse a lenyűgöző Dunai panorámát. A lakás teljesen felújított, minőségi alapanyagok felhasználásával, modern stílusban kialakítva, de megtartva a polgári értékeket.

A lakás alapterülete 120nm, melyhez 2 erkély is tartozik, egy keleti és egy nyugati fekvéssel, ezzel napfényben gazdag környezetet biztosítva.

Az elrendezése rendkívül praktikus és tágas: három kényelmes, külön bejáratú szoba és egy amerikai konyhás nappali, kamra, valamint egy fürdőszoba és külön WC.

Az ingatlan egyedülálló elhelyezkedése és minőségi kivitelezése garantálja, hogy ez az otthon tökéletes választás mindazok számára, akik egy harmonikus és exkluzív környezetben szeretnének élni.

Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló lakást a Újlakon, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a lakásvásárlás folyamatában.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Újlak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598624


La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598624

La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Újlak) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 1 333 333 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant La Cittá dell Acqua Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598624. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.