star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 41m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Remek lehetőség a II. kerületben, a Szent Lukács Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.Eladásra kínálok egy 41m2-es 5. emeleti közepes állapotú lakást a II. kerület frekventált részén, csendes , nyugodt, rendezett társasházban.Az ingatlan felújítás előtt áll, ez pedig lehetővé teszi, hogy olyanná varázsolja új otthonát, amilyenre csak szeretné. A lakás jelenleg 2 szobából, előtérből, fürdőszobából és konyhából áll, melynek fűtése elektromos, valamint 3m alatti belmagassággal rendelkezik.Az 1900 évek elején téglából épült nagypolgári ház homlokzata és belső udvarai felújítottak, a lakóközösség jó, környék nyugodt és biztonságos.Ha kifejezetten ebben a kiváló lokációban szeretne itt ingatlant vásárolni, akkor nagyon szerencsés, mert igen ritkán kerül a piacra eladó lakás ebben a házban.Közvetlen közelében található a 17-es, 19-es és 41-es villamos megállója. A 9-es busz és a 4-6 villamos néhány perces sétányira. Amennyiben felkeltettem érdeklődését , várom hívását!Személyre szabott hitel-ajánlatért forduljon hozzám bizalommal.Hitel, CSOK ÉS Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabb, legjobb feltételekkel, díjmentes előzetes tanácsadással!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Frankel Leó út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638778


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638778


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Frankel Leó út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 095 122 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdődi Rafael referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638778. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.