star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

188 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 84m²


Ár:

188 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Gyönyörű, saját kerttel rendelkező elegáns, prémium minőségben kialakított luxuslakás, hatalmas terasszal eladó!
III. Testvérhegyen, keresett, kedvelt részen, csendes, átmenő forgalomtól mentes, rendezett, új építésű és felújított épületekkel övezett utcában, 2021-ben épült, letisztult formavilágú 5 lakásos, társasház, földszinti, közvetlen kertkapcsolatos kivételes adottságokkal rendelkező lakása.
A környék remek infrastrukturális adottságokkal bír, több bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, benzinkút, játszótér, óvoda néhány perc távolságra, illetve a GoBuda Bevásárlóközpont is csak 6-7 perc autóútra található. Ugyanakkor a Hármashatár-hegy közelsége remek sportolási és kirándulási lehetőségeket biztosít.
Az ingatlant a mai kor legmodernebb műszaki megoldásai és prémium anyaghasználat melletti kialakítása valamint tökéletes, - dél-keleti tájolásának is köszönhető-, benapozottsága és nem utolsó sorban kivételes energiafelhasználási hatékonysága együttesen emelik luxus kategóriába.
A lakás nettó lakóterülete 84 nm, amerikai konyhás nappali, két kényelmes méretű hálószoba és két fürdőszoba kialakítású. Ezen felül a lakási szerves részeként használható, hatalmas (49nm) terasz is emeli a térérzetet, amely közvetlenül kapcsolódik a saját, kizárólagos használatban lévő 113 nm-es, sík, nagyon jól használható robotfűnyíróval karbantartott, automata öntözőrendszerrel felszerelt kerthez.
A lakásban található extra felszerelési és berendezési tárgyak a teljesség igénye nélkül:
- 15 cm külső hőszigetelés
- Daikin Altherma 3 rendszerű hőszivattyús fűtésrendszer, padlófűtéssel, helyiségenkénti termosztáttal
- Daikin hűtő-fűtő klíma berendezés
- elektromos redőnyök, szúnyoghálók
- egyedi, prémium minőségű beépített és gépesített konyabútor
- 3 rétegű Hofstädter nyílászárók
- elektromos napellenző
- kiépített riasztórendszer
- mozgásérzékelővel felszerelt videó kaputelefon

Az épület alatt elhelyezkedő teremgarázsban egy nagyméretű autó számára kényelmes parkolást biztosító garázs (+10 M Ft) és egy saját, 7 nm alapterületű tároló helyiség (+4 M Ft)is tartozik a lakáshoz, amelyek a megjelölt vételáron felül megvásárolandók.
Kivételes adottságokkal, hatalmas kerttel és terasszal rendelkező exkluzív belső kialakítású otthon!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Testvérhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655668


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655668

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, testvérhegyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 188 millió Ft, négyzetméter ára 2 238 095 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Ibolya referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Testvérhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.